top of page

2016

2016.jpg

Fotnot. Följande lag har bytt namn från föregående år: 
Benny & The Paljetts (fd. Lokaliteten)
Vi och de (fd. Tjarrapp)

Kategorier

Varje lag fick själv välja sin kategori från ett urval utav 35 olika kategorier. Information om vilket lag som valde vilken kategori är tyvärr raderad.

70's Rock

- Oj vad mycket bra rock det kom på 70-talet. Här har vi hittat en del av dem. Kunskap är makt.
 

80's Movie Scene
- Var man född på 60-talet så missade man inte många filmer på 80-talet. Kommer du ihåg dessa låtar som var så starkt förknippade med sina filmer?

A Mix Thru The Decades

- Om man gör ett quiz och så blir det så många bra låtar över, vad gör man då med dem? Man slänger in dem här. En faslig blandning från 60 till 10-talet.

 

Billboard Best Disco

- "Proffsen" på anrika Billlboardlistan har rankat de 35 bästa discolåtarna genom tiderna. Vi valde ut 15 av dem till denna kategori. Travoltastyle.
 

Cover Me

- En bra låt kan man spela in igen. Oftast till det sämre. Ibland till det bättre. Här har vi ett gäng som vi vill veta vilka som gjort originalet men även dessa nya versioner.

I Am Canadian

- I alla fall så är dessa artister samtliga från Kanada. Skall väl inte vaar så jädra svårt?

 

Indie Mix Tape

- Går det att bli bredare? Indie i alla dess former. En efterfrågad kategori. Någon som vågar sig på den?

 

Mello

- Vi värmer upp inför hatobjektet som så många älskar, Melodifestivalen. Den riktiga. Den enda som alltid garanterar svenk vinst. Om det nu är någon vinst...

 

Moviestar

- "...you think you are a... Moviestar-a-a-a-r". Här vänder vi på steken. Låten kan ni. Vad heter filmerna som de så starkt förknippas med?

 

Power To The People

- Powerpop när det är som bäst. Skivor som skall finnas i varje skivsamling. Visa att du kan dessa så slipper du skämsmössan.

 

Punkjävlar

- Åhhh... De ljuva åren när punken stod som högst på himmelen. Speciellt den svenska punken. Inget för raggardjävlar!
 

Stiff Records

- Detta banbrytande skivbolag i England där mängder av bra musik har passerat pressarna. Här har vi ett litet axplock från deras digra katalog 1976-1986.

 

Sverige

- Svenska musikundret. Mao svensk musik. Inget annat.

 

The First Song

- Ikoniska skivor från 70, 80 och 90-talet. Här spelar vi 45 sek från den första låten från dessa album. Lätta låtar. Ni kan både låt och artist MEN viket namn har albumet?

 

The Three Of Us

- Vem säger att man måste vara en kvintett eller ens en kvartett? Här kör vi band består av endast tre medlemmar. Varken fler eller färre.

 

Tracks Of The 80's

- 80-talet. Radio. Trackslistan. Här har vi topp 15 från ett specifikt datum på nämnda lista. Var det bättre förr?

 

Vive La France

- La musique francaise. Et la bonne musique! Och du som trodde att Frankrike bara kunde spela fotboll och äta sniglar. Vad fel du hade. Eller hade du?

Intro 1
- Snabba intron (80 till antalet)

Intro 2

- Snabba intron (80 till antalet)

MAX poäng: 515

bottom of page